top of page
BAGE_Become A Member.jpg
BAGE_logo_BG.png

Присъедини се към нас
Станете член на БАГЕ

Станете Член

Станете част от Българската Асоциация Геотермална Енергия (БАГЕ) и се включете в развитието и бъдещето на геотермалната енергия в България.


БАГЕ приветства всички компании, изследователски центрове, консултантски и стартиращи компании, асоциации, университети и лица с дейности и интереси в сектора на геотермалната енергия.

Членството в БАГЕ предоставя на вас или вашата организация възможност да участвате директно в развитието на геотермалната енергия в България и заедно да планираме и изграждаме бъдещето на съвременната енергетика. Като пълноправен член, вие ще се възползвате от всички привилегии и предимства, като получите достъп до мрежа от висококвалифицирани специалисти, компании и организации, работещи в сектора на геотермалната енергия. Ще имате достъп до най-новите данни, научни постижения, програми, финансиране, публикувани и непубликувани разработки, иновации, ноу-хау и новини от сектора на геотермалната енергия в световен мащаб и в България. Всеки наш пълноправен член получава възможност за директна комуникация и сътрудничество с фирми и ключови експерти в бранша, работа и обмен на идеи и информация чрез съвместни комитети, работни и оперативни групи за увеличаване на използването на геотермалната енергия в България.

Не на последно място, всеки от нашите пълноправни членове получава възможността и подкрепата да изрази волята си и да защити своята позиция, като работим заедно, за да се чуе гласът ни, чрез участие в съвместна работа с българските власти.

Членството в БАГЕ е доброволно, с пълни и асоциирани опции. По-долу ще намерите повече за таксите и какъв тип членство да изберете, според вашите нужди.

Прилагайки нашата мисия за устойчиво развитие, приветстваме членството на студенти и докторанти, които ползват специална отстъпка от годишните такси на БАГЕ.


За да кандидатствате за членство, като изберете вашето членско ниво и съответната годишна такса, моля, кликнете върху бутона и попълнете формуляра:

Annual Membership

Портал за членове

Тук членовете имат достъп до документи, актуализации на правилата, корпоративни бюлетини и корпоративни отстъпки за събития на БАГЕ, в зависимост от нивото на членство. 

bottom of page